Vind activiteiten

Een aantal organisaties in Lansingerland hebben de handen ineen geslagen om inwoners van Lansingerland kennis te laten maken met een diversiteit aan activiteiten en workshops. Iedereen is welkom om mee te doen aan één of meerdere activiteiten. Maak kennis met het cultuur-, sport- en bewegingsaanbod in onze prachtige gemeente Lansingerland!

Kom Erbij Lansingerland zorgt voor verbinding, ontmoeting en samen komen. Wacht niet langer, bekijk hieronder het aanbod en schrijf je direct in. Kom je er niet helemaal uit? Bel gerust naar: 010 – 522 55 45.

Bekijk alle activiteiten:

Activiteiten

Filter op:

Zit & Dans

Locatie: Bergschenhoek
Houd je van dansen en ben je minder goed ter been? Zit je in een rolstoel of loop je achter een rollator? Dan zoeken we jou!

Soul Dance 50+

Locatie: Bergschenhoek
Workshop dansen op muziek uit de jaren ’60 en ‘70. Dansen op swingende muziek uit de jaren ’60 en ’70 onder leiding van een dansdocent.

Bingo middag

Locatie: Bergschenhoek
Wij willen hierbij een gezellige bingo middag organiseren. Alle opbrengsten zullen naar stichting jarige job gaan. Wij hebben er superveel zin in!

Afrodance hiphop

Locatie: Bergschenhoek
Afrodance hiphop is een moderne vorm van Afrikaanse dans, waarin deze gecombineerd wordt met (de naam zegt het al) o.a. bewegingen uit de hiphop.
Samen één in Lansingerland. Een initiatief voor en door mensen uit de gemeente Lansingerland.

Lees meer over ons

Contact

Wilhelminastraat 1a
2661 ET Bergschenhoek

010 522 55 45

info@komerbijlansingerland.nl